Kurtlusoğuksu İlkokulu

Telefon : (326) 381-8141
Belgegeçer : (0__) ___-____
WEB https://kurtlusoguksuilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KURTLUSOĞUKSU MAH. TURGUT ÖZAL CAD. KURTLUSOĞUKSU İLKOKULU SİTESİ NO: 26/1 KIRIKHAN / HATAY
VİZYON : Öğrenci davranışları ve başarılarıyla çevreye örnek teşkil eden, çalışanlarının görevlerini yapmanın huzurunu doyasıya hissettiği, ilimizin en başarılı ve çağdaş öğrencilerinin yetiştirildiği bir ilkokul olmak.
MİSYON : Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir ilkokul olmak.
BAŞARILAR :

Servis : 1 tane taşıma servisimiz var.
Ulaşım : Mahallemize her yarım saatte bir Kırıkhan Belediyesi Halk Otobüsleri çalışmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kurtlusoğuksu Mahallesi Kırıkhan / HATAY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçeye 4 kilometre, İle 34 Kilometre mesafede bulunmaktadır
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :